Werk

Het netwerk Huis van de Wijk heeft diverse partners die verschillende mogelijkheden bieden voor (vrijwilligers)werk, dagbesteding en toeleiding naar werk. Kijk hieronder voor een overzicht van de partners die meedoen in het netwerk en de mogelijkheden die zij je kunnen bieden.

ViiA

ViiA is het uitzendbureau voor vrijwilligers in Amsterdam Oost. Dankzij jarenlange ervaring is ViiA een specialist in het matchen van vraag en aanbod. Met een gevarieerd aanbod van vrijwilligerswerk en de persoonlijke contacten met onze vrijwilligers hebben wij al vele succesvolle matches kunnen maken. Doe jij ook mee?

Ook benieuwd op welke manier je kan maatschappelijk kan inzetten? Klik hier om naar de website van ViiA te gaan of kijk hier voor de vacatures.

Hallo IJburg

Op de website van Hallo IJburg kan je zelf diensten aanbieden of zoeken naar diensten die andere mensen aanbieden. Wil je jouw diensten kenbaar maken of ben je op zoek naar iemand die voor jou een klus kan doen? Klik dan hier om de website van Hallo IJburg te bezoeken.

BUUV

BUUV is de buurtmarktplaats voor en door bewoners waar vraag en aanbod elkaar vinden. Bij BUUV gaat het om diensten die je als bewoners voor elkaar kan doen zonder dat er iets tegenover staat. Sinds kort is deze dienst ook beschikbaar in Amsterdam Oost. Wil je weten welke diensten worden aangeboden Klik hier om naar de website van BUUV (Amsterdam Oost) te gaan.