Huis van de Wijk

een online netwerk

Huis van de Wijk IJburg is een online netwerk voor professionals die werken in de zorg/welzijn op IJburg, voor haar cliënten, voor (kwetsbare) bewoners. Huis van de Wijk IJburg verbindt de kennis en ervaring van deze professionals met elkaar. Het online netwerk bestaat daarnaast tevens uit andere partners in de wijk waarmee wordt samengewerkt. Deze samenwerkingspartners bieden kansen en mogelijkheden voor cliënten en kwetsbare bewoners in het netwerk van Huis van de Wijk.

De betrokken partners in het netwerk organiseren activiteiten, leveren werkgelegenheid of bieden kans op werk (vrijwillig, dagbesteding of toeleiding naar werk), verhuren hun locaties voor het organiseren van activiteiten of stellen deze beschikbaar in ruil voor een wederdienst. 

Op deze site vind je informatie over:

  • partners die zijn aangesloten bij het netwerk Huis van de Wijk
  • contactpersonen van de partners die zijn aangesloten bij het netwerk
  • activiteiten die worden georganiseerd door de partners in het Huis van de Wijk
  • locaties waar activiteiten worden georganiseerd en die je kan huren/gebruiken voor een activiteit
  • kansen en mogelijkheden voor werk

het logo

Het logo van Huis van de Wijk IJburg is ontworpen door Joost Verhaak. Voorafgaand aan de realisatie van het logo deden een aantal cliënten van Huis de Wijk IJburg mee aan een workshop-serie die werd georganiseerd door het activiteitencentrum van Nieuw Amstelrade. Bij de totstandkoming van het logo hebben cliënten van Nieuw Amstelrade en Mentrum meegewerkt in het bedenken en realiseren ervan. Het huidige logo is met wederzijdse inspiratie gemaakt. Kijk hier voor het verhaal achter het logo.

nieuwsbrief

Aan professionals die werkzaam zijn in zorg en/of welzijn op IJburg versturen we een nieuwsbrief. Ook wanneer je activiteiten organiseert die interessant zijn voor bewoners die gebruik maken van het zorg en/of welzijnnetwerk, kan de nieuwsbrief interessant voor je zijn. Klik hier om je aan te melden voor deze nieuwsbrief.

social media

Ook op social media zijn we met Huis van de Wijk IJburg actief. Kijk voor de updates van Huis van de Wijk IJburg op Facebook hier, of voor de updates op Twitter, hier.

contact

Huis van de Wijk IJburg is een online netwerk en bestaat uit diverse partners met ieder (een) eigen contactperso(o)n(en). Klik op de menubalk op 'partners' voor een overzicht. Daar zie je tevens de contactperso(o)n(en) van een partner in het netwerk. De contactgegevens staan bij iedere partner en persoon vermeld. Wil je meer weten over het netwerk Huis van de Wijk of deze website? Wil je samenwerkingsmogelijkheden verkennen in of met het netwerk? Wil je bij het netwerk aansluiten als partner? Stuur een email naar huisvandewijkijburg@gmail.com. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.