Meer resultaten voor hond

hond
De geriatrische hond Vets Co.
Laat de oudere hond niet dik worden, dat doet de hond meer slecht dan goed. Geef de senior wat extra aandacht en een andere verzorging; zo kan een oudere hond er niet alleen mooi uitzien maar ook een actieve dag beleven.
Hondenvoer en hondenaccessoires.
Hier vind je allerlei speelgoed voor jouw hond, maar ook agility spellen om jouw hond steeds beter te kunnen trainen. Hondensnacks: tijdens en na de training kun je jouw hond het beste belonen met een lekkernij of een lichte snack die je overal mee naar toe kunt nemen.
Hond.
Duurzaamheid en milieu. Virbac biedt een uitgebreid assortiment aan diergeneesmiddelen en voedingssupplementen voor de hond. Hieronder vindt u een overzicht dan de verschillende productgroepen met meer aanvullende informatie per product. Oog en oorproblemen. Virbac Nederland Info@virbac.nl 0342-427127 Barneveld www.virbac.nl Twitter.com/VirbacNL.
Wanneer is jouw hond puppy, adult of senior?
De juiste voeding en aangepaste activiteiten vormen een belangrijk onderdeel van die zorg, en hangen af van de leeftijdscategorie waarin je hond op dat moment thuishoort: puppy, adult of senior. Je weet natuurlijk hoeveel jaar je hond is, maar in welke van die drie categorieën valt hij nu eigenlijk?
Dierenkliniek DAC Malpertuus Dierenartsencentrum Heusden nabij Gent, alle dierenarts diensten voor hond, kat, konijn.
Doofheidstest bij huisdieren BAER test. Doofheid bij kat en hond. Doofheid bij witte katten en honden is een aangeboren erfelijke sensorineurale vorm, die verbonden is met niet pigmentatie hypopigmentatie, leukistische genen. Uit onderzoek bij Dalmatiërs blijkt dat de doofheid ontstaat door degeneratie van de bloedtoevoer naar het middenoor op een leeftijd van 3 tot 4 weken, vermoedelijk als gevolg van melanocytensuppressie.
Hond.
AVEVE Hondendiner 18 kg. Volledig dierenvoeder voor volwassen honden. Pedigree Schmackos Kip. Aanvullend diervoeder voor volwassen honden. AVEVE Optima Mini/Medium Derma Care. Volledig dierenvoeder voor adult en senior honden. AVEVE Optima Mini/Medium Sensitive Care. Volledig dierenvoeder voor adult en senior honden.
Honden Benodigdheden Discount4Pets Ruim aanbod.
Wij hebben een groot assortiment A-merk honden benodigdheden, bestaande uit hondenvoer, benches, de perfecte hondenmand, riemen, speelgoed en nog veel meer! Op Discount4Pets.nl vind je alle producten die je nodig hebt voor een voordelige prijs. Honden zijn niet meer weg te denken uit ons leven.
Mag ik met mijn hond op het strand? Toerisme Oostende.
De eigenaar en/of begeleider van de hond moet steeds de loslopende hond in bedwang kunnen houden. De openbare orde mag niet verstoord worden door de aanwezigheid van de hond. Bekijk hier een plannetje. Ontdek hier alles over een bezoek aan Oostende met je hond.
Actief met je hond.
Er zijn een heleboel verschillende sporten die je kunt beoefenen samen met je hond. Maar je vindt hier ook alles over showen en werken met je hond. De vormen van hondenopvoeding die vaak een basis zijn om met je hond te sporten of werken vind je onder sporten met je hond.
Honden Duponzoo.
Wat kan en mag ik doen om de vogels buiten te helpen in de winter? Hier lees je de belangrijkste. Kleine knaagdieren: waarom niet in een terrarium? Pootjes in de winter. Wandelen met je hond is één van de leukste dingen die er zijn!
De Trouwe Hond Lebbeke Hondenschool.
Van harte welkom op de site van de hondenschool De Trouwe Hond. De laatste jaren worden er meer en meer honden als gezelschapsdier gehouden. Voor de meeste mensen is hun hond een troeteldier dat alles kan en nog veel meer mag.
Een" hond in zo'n' situatie hadden we hier nog nooit gezien. En we hebben al veel gezien" VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Pas na haar eerste bad werd de hond rustiger" Uiteindelijk duurde het 9 uren vooraleer de hond helemaal zuiver was. Er werd dus non-stop gedurende een volledige nacht aan haar gewerkt, eerst ter plaatse en daarna in een van de lokalen van de organisatie.

Contacteer ons